Friday, August 10, 2012

ISMIII...

Assalamualaikum wbt...

Di malam yang gelap ni (urm,,waktu2 gini memang supposedly gelap la kan? adoi hashaaaa..)
Urm,,xde apa sebenarnye..tetiba tangan gatai nak menaip. Tadi cik abang saya dah suruh tidur tapi sorry la abang,,sha xleh nak tidur.. And,,I'd like to make a few statements or questions..maybe..

-My name is SITI HASHARIAH AZ ZAHARA BINTI MAHWADI..is it so hard for you to say it?
 (well,,that 'HASHA' is pronounced as HASYA..sorry, ramai orang confuse)
-Dah boring rasanya duduk doing nothing kat rumah nie..tapi bila dah balik kampus nanti rasa rindu pulakkk..
-I'm going for my 2nd year in USIM really soon,,but I'm still here,the old me.. Astaghfirullah..
-Ramadhan dah hampir di penghujungnya..da cukup ke amalan diri ni? 
 (Ya Rabb, andai ini Ramadhan terakhir untukku, jadikan ia Ramadhan terbaik dalam hidup ni...)





'BASED ON TRUE STORY BY : ASHA ZAHARA'

1 comment:

Farah Raihana said...

Guling-guling sini. blogwalking blog kita kay? :)