Monday, July 23, 2012

DIA....BAKAL IMAM SAYA..

Assalamualaikum w.b.t


Lama gak rasanya tak buat entry,,but this time,,perasaannya lain sikit sebab diri ni dah berpunya.. alhamdulillah,,lama dah tunggu imam saya ni muncul..really hope that he'll be my Imam someday.. insyaAllah,,ameenn..

Urm,, tak tau nak mula kat mana sebab everything is happening too fast. Tak sangka yg 3 minggu lepas still single tp sekarang, i have someone that i neeed to think of..

Dia special sangat2,, sebab mula2 kenal dia as someone that i need to respect,,as my senior,,leader.. So, tak pernah expect semua nie, but still..Allah knows best dan sangat yakin he's the right person,,insyaAllah.. First time rasa tak tau nk tulis apa. Maybe sebab kena hati2 dalam meluahkan rasa sekarang sebab dah ada orang lain yang concern pasal kita..hehe :)

And...first time ada orang yg seserius nie dlm hidup nie,,sebab..dia tak selindung dengan family dia about our relationship..Risau jugak penerimaan family dia,,but,,as long as we sincere in what we do,,Allah will be there to help ok..


"Sha terima abang seadanya,,,dan sha harap begitu jugak sebaliknya.."

Takde apa pun yang boleh diri ni bagi untuk dia,,cuma kekurangan dan sedikit kelebihan untuk kami saling melengkapi..tp so far,,alhamdulillah, bersyukur sangat ada dia dalam hidup nie. Sekurang-kurangnya ada la orang yang nak tegur kita buat salah ke..well,,manusia tue kan mudah lupa.. kena selalu diperingatkan.. TERIMA KASIH ABANG.. :)

Untuk Si Dia..

"Sha mungkin tak seperti perempuan yang abang selalu impikan,,tapi insyaAllah sha cuba jadi yang terbaik untuk abang. Cuma satu sha harap,, abang boleh bimbing sha ke jalan yg diredhai Allah..dunia dan akhirat..ameenn"

'BASED ON TRUE STORY BY : ASHA ZAHARA'